Voorwoord CEO

"Nederland staat in de top van de Europese ranglijsten over digitale infrastructuur. Onze netwerken zijn fijnmazig, sterk, snel en stabiel. Dat heeft VodafoneZiggo ook bewezen tijdens de coronapandemie.

Lees meerVoorwoord CEO

Gastvoorwoord Ingrid Thijsen voorzitter VNO-NCW

‘Achtbaan’. Dat woord schiet me te binnen als ik denk aan het afgelopen coronajaar. Het jaar waarin ik halverwege aantrad als voorzitter van VNO-NCW.

Lees meerGastvoorwoord Ingrid Thijsen voorzitter VNO-NCW

Over VodafoneZiggo

Wij zijn VodafoneZiggo. We zijn in 2017 als joint venture ontstaan uit een fusie tussen de Nederlandse activiteiten van Vodafone Group en Liberty Global, respectievelijk Vodafone Nederland en Ziggo.

Lees meerOver VodafoneZiggo

De wereld om ons heen

Het is onze taak om ervoor te zorgen dat we Nederland verbonden houden. Om die taak goed te kunnen uitvoeren is het belangrijk om te weten wat er om ons heen gebeurt, zodat we daar als organisatie tijdig op kunnen inspelen.

Lees meerDe wereld om ons heen

Onze purpose en strategie

Connectiviteit en communicatie zijn de pijlers waar onze maatschappij en economie op steunen. Maar verbondenheid gaat verder dan slimme connecties tussen netwerken of de technieken waarmee we contact leggen.

Lees meerOnze purpose en strategie

Hoe we waarde creëren voor onze stakeholders

Zorgen dat Nederland verbonden blijft. Nooit eerder werd onze cruciale maatschappelijke rol in de Nederlandse samenleving zo duidelijk als in het afgelopen jaar.

Lees meerHoe we waarde creëren voor onze stakeholders

Hoe wij waarde creëren voor onze klanten

De klant centraal stellen. Bij VodafoneZiggo zeggen we dat niet alleen, we doen het ook. Om ook op de lange termijn impact te kunnen maken voor onze klanten, moeten we blijven investeren in blije en tevreden klanten.

Lees meerHoe wij waarde creëren voor onze klanten

Hoe wij financiële en economische waarde creëren

Als technologisch bedrijf spelen wij een cruciale maatschappelijke rol in de samenleving. Zonder connectiviteit en communicatie zouden de maatschappij en de economie stil komen te staan.

Lees meerHoe wij financiële en economische waarde creëren

Introductie

Als technologiebedrijf spelen wij een cruciale rol in de Nederlandse samenleving. Connectiviteit en communicatie zijn essentieel om de economie en de maatschappij te laten draaien.

Lees meerIntroductie

Investeren in een betrouwbaar en toekomstbestendig netwerk

Met onze stabiele en wijdvertakte vaste infrastructuur in Nederland behoort VodafoneZiggo tot de beste telecomaanbieders in Europa.

Lees meerInvesteren in een betrouwbaar en toekomstbestendig netwerk